RING OSS - 031-781 24 57

Stängsel

RING OSS - 031-781 24 57

Om oss

Stängsel kan du köpa hos oss

Välkomna till Cami gruppen AB. Vi är ett rikstäckande företaget med 50-talet anställda och med mer än 20 års erfarenhet i branschen. Vi har vårt ursprung från Cami stängsel som grundades år 1994 med huvudverksamhet inom områdesskydd. Företaget har sedan dess expanderat och för att stärka vår roll på marknaden förvärvades, år 2010, Port & Passageteknik AB som med 20 års branscherfarenhet kompletterade vårt erbjudande inom motorer och automatik.

Kontakta oss om du är intresserad av våra stängsel samt övriga produkter. 

Stängsel av högsta kvalite

Vi har en rad olika stängsel att välja mellan, allt beror på ditt behov och trymme du har att tillgå. Du kanske vill stängsla runt villan, förskolan eller fotbollsplanen? Oavsett vilket så kan vi försäkra dig om att vi har stängsel som passar just dig och ditt behov. Kontakta oss och vi hittar en lösning och stängsel som passar just dig. 

Utmärkelser 

Vi har flera år blivit utsedda till såväl såväl Gasellföretag av Dagens Industri som Årets Superföretag av Veckans Affärer. Dessa utmärkelser är vi otroligt glada över och det ger oss motivation att hela tiden utvecklas och se till ni som kund alltid får den lösning som passar er bäst. Vi är även godkända återförsäljare för CAME i Sverige och vi har även ett komplett reservdelslager till all vår automatik. 

Cami gruppen består av tre affärsområden:

  • Cami Stängsel
  • Cami Passageteknik
  • Cami Proffs

Vi är ett rikstäckande företag och en av Sveriges ledande aktörer med utveckling och tillverkning inom områdesskydd, automatik och passersystem. Vår verksamhet bygger på kvalitetssäkrade produkter och hög kompetens. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för dig som kund och detta ett stort tack vare våra engagerade medarbetare kan vi hålla såväl bra service som korta ledtider.